Over ons

Hi!

Welkom en fijn dat je onze website gevonden hebt. Ik ben Megan, 30 jaar en kom oorspronkelijk uit Rotterdam. Nu woon ik sinds 6 jaar met mijn man Jeffrey en mijn rescue katten in Alblasserdam.

Crafts & Dogs is ontstaan door onze Border Collie Mylo. In april 2021 maakte hij ons leven compleet en vond bij ons zijn gouden mandje.

Ik wilde voor hem een mooie riem en halsband kopen maar ik kon in de winkel niet vinden wat ik zocht. Immers voor Mylo is alleen het beste goed genoeg. 

Ik ben best handig en inventief en creatief van aard. Eerder maakte ik al schilderijen en home deco als hobby in mijn atelier. Toen ik in de dierenwinkel niet kon slagen voor Mylo besloot ik het daarom zelf te gaan maken. Zo is de eerste touwhalsband en lijn ontstaan. Ik vond het super leuk om te doen en kreeg veel complimenten zo is langzaam Crafts & Dogs ontstaan met de hoop om

andere mensen en dieren gelukkig te maken met een mooie riem, halsband, of accessoires.

Ieder product wordt door mij met heel veel liefde en met de hand gemaakt. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat ben ik blij met iedere feedback en van een foto van je dier met zijn of haar Crafts & Dogs artikel, dan maakt mijn hart een sprongetje.

Bij ons kan je je eigen unieke touw of biothane product designen. Je kan uit veel kleuren kiezen en ook voor de afwerking is veel mogelijk, dan kan het soms lastig zijn een keuze te maken. Kom je er niet uit? Stuur me een bericht en ik denk graag met je mee om samen het mooiste en het beste product samen te stellen.

Alle materialen worden getest zodat jij en je trouwe viervoeter heel lang plezier hebben van het Crafts & Dogs product.

Heb jij een product van ons en heb je deze op de foto gezet? Deel dit gerust met ons via Instagram of Facebook!

Veel plezier met jouw Crafts & Dogs product.

Liefs,

Megan en Mylo